De Club

Huldiging jubilarissen

Vanwege Covid-19 kon er vorig jaar en begin van dit jaar geen huldiging van onze jubilarissen plaatsvinden.

Afgelopen donderdag- en vrijdagavond werden de jubilarissen dan eindelijk gehuldigd. Onze opperstalsprekers Geurt vd Berg en Pim Koelewijn namen het aan elkaar praten en interviewen van de jubilarissen voor hun rekening. De vrijwilligers achter de bar zorgden voor koffie, drankjes en versnaperingen en enkele bestuursleden zorgden ervoor dat de bloemen, oorkondes en speldjes werden uitgereikt. De jubilarissen genoten zichtbaar van de belangstelling. Op vrijdagavond vond postuum de huldiging plaats van 75 jaar lidmaatschap van Cor van Zoeren. Helaas overleed Cor  op 4 januari jl. Mevrouw van Zoeren kreeg alsnog de oorkonde uitgereikt. Tevens werd ook Arie Wassink gehuldigd voor 75 jaar lidmaatschap.

 

Share

Comments are closed.