Lidmaatschap

Het belangrijkste deel van je aanmelding bij NSC Nijkerk is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen NSC Nijkerk kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

Algemeen/VeldAlgemeen/ZaalNiet spelend (scheidsrechters / trainers)Vereniging (vrijwiligers)

Je gegevens

Geslacht (verplicht)
ManVrouw

Voornaam (verplicht)

Voorletters (verplicht)

Tussenvoegsel(s)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Geboorteplaats

Postcode (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

toevoeging

Straatnaam (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Vaste telefoonnummer (verplicht)

Mobiele telefoonnummer (verplicht)

Email (verplicht)

Bankgegevens

De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN nummer nodig.

Rekeningnummer (IBAN) (verplicht)

Tenaamstelling (verplicht)

Opmerkingen

Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van NSC Nijkerk wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

Privacyverklaringen

Lees de onderstaande privacyverklaringen van NSC Nijkerk en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe NSC Nijkerk en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.

De privacyverklaring van de KNVB
De privacyverklaring van de NSC Nijkerk

LET OP: Ook graag het vaste telefoonnummerveld invullen.