De Club

Rob Hilbers nieuwe trainer v.v. NSC

Rob HilbersRob Hilbers wordt de nieuwe trainer van v.v. NSC. Hij zal in seizoen 22/23 de vertrekkende John Kamphuis opvolgen.

In seizoen 19/20 was Rob actief bij zaterdag eersteklasser LRC Leerdam, waar hij met een jong team het seizoen met een keurige 2e plek beëindigde.

Als ex-prof weet Rob dat prestatie voorop staat, wat hij weet te combineren met een sociale aanpak. Daarmee heeft de voetbal vereniging NSC een trainer, en bovenal een echt voetbaldier, gevonden die de uitdaging aan wil gaan om volgend seizoen met een nieuw gesmeed en jong team een mooie prestatie neer te zetten.

In zijn actieve voetbal carrière was Rob als keeper actief bij onder meer FC Groningen, SC Cambuur, FC Volendam en SV Spakenburg. Eerder was hij trainer van zondag eersteklasser SV Nieuw Utrecht, Elinkwijk, Wasmeer en AFC Quick.

Onderstaand een nadere kennismaking met Rob uit de eerder verschenen presentatiegids van LRC Leerdam.

Rob Hilbers LRC presentatiegidsRob Hilbers LRC Presentatiegids 2

 

Share

Comments are closed.