De Club, Nieuws

NijSoCo 2024 – Nieuwe organisatie, nieuwe plannen en plezier als vanouds

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de organisatie van NijSoCo 2024 zal worden verzorgd door een nieuw team van v.v. NSC vrijwilligers. Dit team bestaat uit een aantal jonge v.v. NSC leden die worden aangevuld met de grondleggers van destijds. Met deze mix van jonge energie en ervaring zijn we vastbesloten om van NijSoCo 2024 een onvergetelijk evenement te maken.

De speelrondes zullen plaatsvinden op de donderdagen 13, 20 en 27 juni, met de slotdag op zaterdag 6 juli. We hopen dat deze data in jullie agenda passen en dat jullie net zo enthousiast zijn als wij om deel te nemen aan NijSoCo 2024.

Let op… het speelschema wordt vroeg gecommuniceerd en vol=vol, dus schrijf je snel in zodra het kan. De organisatie besteedt dit jaar extra aandacht om deelname voor een groot aantal damesteams aantrekkelijk te maken (spelen op veld 2, ladies night, win een team kit etc.). Scheidsrechters zijn onmisbaar en worden dit jaar als VIP’s behandeld.

Deze NijSoCo editie belooft weer plezier als vanouds te brengen, met een grote tent, ladiesnight, grandioze prijsuitreiking, slotact en natuurlijk het geweldige slotfeest met DJ in de grote tent.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een fantastische NijSoCo 2024 te beleven.

Met vriendelijke groet, Het NijSoCo 2024 Organisatieteam

Share

Comments are closed.