Businessclub nieuws, Selectie nieuws

NSC Nijkerk verwelkomt nieuwe keeper seizoen 2023/2024

Ik ben Gerben Hilgers,

26 jaar oud, woon in Nijkerk en kom volgend seizoen voor NSC Nijkerk voetballen. Mijn positie op het veld is onder de lat. Ik ben vanaf de jeugd al keeper en heb de hele jeugdopleiding van v.v. Zeewolde doorlopen. Hier mocht ik al op vroege leeftijd mijn debuut maken voor het eerste elftal. Na twee jaar bij het eerste te hebben gekeept mocht ik de stap maken naar Sparta Nijkerk. Hier heb ik twee seizoenen bij de selectie gezeten. Ik zat bij Sparta Nijkerk veelal op de bank, waardoor ik naar Terschuurse Boys ging om weer aan het keepen te komen. Hier heb ik vier seizoenen lang het doel mogen verdedigen, voordat ik de stap maak naar NSC Nijkerk.

Ik kijk uit naar volgend seizoen!

Share

Comments are closed.