Nieuws, Wedstrijden

NSC 2 kampioen van de 2e Klasse

Zaterdag 04-06-2022 speelde NSC 2 om het kampioenschap in de 2e klasse, uit tegen SDV Barneveld 3. NSC begon goed aan de wedstrijd en wist de beste kansen te creëren. In de 28e minuut had NSC, volgens alle spelers en omstanders, recht op een penalty omdat een verdediger de bal overduidelijk met de hand meenam in het 16 meter gebied. De scheidsrechter van dienst had deze handsbal niet opgemerkt waardoor NSC helaas niet beloond werd. Met het beste spel en de betere kansen zocht NSC de kleedkamer op. De 2e helft ging NSC verder waar het de eerste helft was gebleven, goed voetballen. Dit resulteerde in de 47e minuut met een doelpunt. Sven v.d. Akker wist de bal vanaf randje 16 in een keer in het doel te krijgen, een schitterend doelpunt. Kort na dit doelpunt kreeg Sven v.d. Akker de kans om zijn 2e te maken maar deze belandde helaas net op de paal. In de 52e minuut wist Zakaria Fimoud na een prachtige assist van Youri Blom de 0-2 binnen te schieten. In de 58e minuut werd het zelfs 0-3 en leek de wedstrijd wel beslist. Barneveld had niet veel meer in te brengen en leek het allemaal wel prima te vinden. In de 60e minuut ging Roy Morren, de vedette van het 2e, naar de kant. Dit was zijn laatste wedstrijd als voetballer, die ruim 14 jaar aan het 2e verbonden is geweest. In de 81 minuut scoorde Youri Blom nog de 0-4. Hierna vond Barneveld het prima en floot de scheidsrechter de wedstrijd af. Het kampioenschap is een feit.

NSC 2 wil iedereen, die hen dit seizoen en vandaag heeft gesteund, bedanken!

Tevens bedanken wij onze sponsor:

Pearle Opticiens Nijkerk

Share

Comments are closed.