Nieuws, Wedstrijden

NSC – asv De Dijk

NSC heeft de  laatste wedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen De Dijk.

Daar kreeg het veel te weinig mee, want een overwinning was verdiend geweest.

Voor NSC stond niks meer op het spel, voor De Dijk was het wel van belang omdat ze nog nacompetitie konden gaan spelen. Vanaf de eerste minuut waren de Nijkerkers de bovenliggende partij en was het wachten op de 1-0. Maar de kansen voor  Terlemez en Arzini gingen er niet in.

Uit het niets en tegen de verhouding in kwam De Dijk halverwege de 1e helft op voorsprong toen een corner niet goed werd verdedigd en bij de 2e paal binnen gekopt kon worden. NSC liet zich niet uit het veld slaan en ging op zoek naar de gelijkmaker. Maar het vizier stond niet op scherp en zo gingen we rusten met een 0-1 stand.

In de 2e helft kwam NSC al na een minuut op 1-1 toen Peters raak schoot uit een corner.

Daarna waren er grote kansen voor Hazzat en Arzini die meerdere kansen miste, jammer want hij verdiende een goal vanmiddag.

Gescoord werd er niet meer, De Dijk vierde daarna een feestje want ze spelen volgend seizoen weer in de hoofdklasse. SDC Putten is hierdoor veroordeeld tot nacompetitie omdat ze met 3-1 verloren bij Eemdijk.

(WN)

Share

Comments are closed.