Nieuws, Wedstrijden

SDC Putten – NSC

NSC begon wat sterker aan de derby en had in de eerste 20 minuten het beste van het spel.

Uit een vrije trap van Cornelisz was Ajiach dichtbij de openingstreffer. De rebound werd daarna voorlangs geschoten. SDC werd gaandeweg wat sterker en kreeg halverwege de 1e helft zijn eerste kans die maar net naast ging. Voor NSC was later Troost dichtbij die maar net naast schoot uit weer een vrije trap van Cornelisz.

In de slotfase van de 1e helft moest NSC in zijn achteruit en kwam niet meer van zijn eigen helft.

Het gokte op de counter maar was daarin onzorgvuldig. Met een 0-0 stand gingen we rusten.

Foto: EJH Photography

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. SDC was een stuk sterker en het was wachten op de 1-0. Uit een corner werd de bal eerst nog half weg gewerkt en daarna door de benen van de keeper binnen geschoten. De Nijkerkers kwamen elke keer te laat of leden balverlies. De 2-0 kon dan ook niet uitblijven. Een bal van achteruit kwam tussen de keeper van NSC en de buitenspeler van SDC. De buitenspeler was eerder bij de bal en kopte deze over de keeper het doel in.

NSC ging daarna voor alles of niets en kwam nog een paar keer gevaarlijk voor het doel. Maar aan de andere kant mocht het blij zijn dat het bij 2-0 bleef.

Een terechte overwinning vandaag voor SDC.

(WN)

Share

Comments are closed.