De Club, Nieuws

NSC 2 volledig in het nieuw

Afgelopen zaterdag werden de spelers van NSC 2 voorzien van nieuwe wedstrijdkleding. Sponsoren Pearle Opticiens (Marc en Ruth van den Akker) en Administratiekantoor Nijkerk HDW (Henri Haverkamp) kwamen deze kleding persoonlijk uitreiken. Helaas kon Bianca Walet van HDW niet persoonlijk aanwezig zijn. Eerder dit jaar werd het team inclusief technische staf al voorzien van nieuwe presentatiepakken (eveneens door sponsor Pearle Opticiens) en inloopshirts. Gelijktijdig werd het team voorzien van nieuwe voetbaltassen, welke gesponsord zijn door Pearle Opticiens en Pannenkoekenrestaurant De Waegh (Michel van Beek).

Uiteraard werd de uitreiking gefotografeerd. Kees van den Heuvel maakte deze mooie foto’s.

 

 

 

Het bestuur maar zeker ook het complete team van NSC 2 bedankt Marc, Ruth, Henri, Bianca en Michel voor de sponsoring.  

 

Share

Comments are closed.