De Club, Nieuws, Wedstrijden

Oefenwedstrijd Roda’46 – vv NSC

Vandaag stond de oefenwedstrijd in Leusden tegen Roda’46 op het programma.

In de beginfase hielden beide clubs elkaar goed in evenwicht en was het spel slordig aan beide kanten. Slechte passes en veel balverlies. Dat kost een hoop energie. NSC nam naarmate de wedstrijd vorderde meer het initiatief en kwam een paar keer dreigend voor het doel. Jonathan Martina  kreeg na een voorzet van Hoessein Jabir een mooie mogelijkheid, maar zijn schot ging op de lat. In de rebound schoot Joey Kwint in het zijnet. In de 30e minuut was het wel raak na goed doorgaan van Anass Ghaddari die de bal in het strafschopgebied aan de vrijstaande Yannick Cornelisz gaf die hem prima binnen schoot.

Roda kreeg ook nog een kans na slecht uitverdedigen bij NSC schoot de spits op doel. Van Willige kon het schot tot corner tikken.

Tot aan de rust veranderde er niks meer aan de stand en was het fijn dat de mannen even konden gaan rusten met dit warme weer.

De tweede helft was het voetbal aan beide kanten niet best en was het een foutenfestijn. NSC kwam maar moeilijk weer in het spel en kon bijna niks creëren. Wel logisch als je vaak wisselt, want iedereen moet minuten maken. De beste man aan NSC-zijde was vandaag keeper Jan van Willige die een aantal keren handelend op moest treden. Tussendoor was Maikel van Wijk nog een keer dichtbij de 0-2, maar zijn schot ging op de lat.

In de laatste minuut viel dan toch de verdiende gelijkmaker. Vanaf links werd de bal goed voor gegeven en de vrijstaande spits kopte goed binnen. Daarna floot de scheidsrechter af voor het eind van de wedstrijd.

Dinsdagavond oefent NSC om 19.30 uur thuis tegen DUNO.

 

 

Share

Comments are closed.