De Club, Nieuws

Nieuwe assistemt-trainer bij NSC 2

Marc van den Akker wordt assistent-trainer bij NSC 2:

Na enkele gesprekken met de staf van NSC 2 en een vertegenwoordiging vanuit het bestuur is besloten om Marc van den Akker toe te voegen aan de staf van NSC 2. Wij wensen Marc veel succes in deze functie.

Sponsoring NSC 2:

Marc is een rasechte NSC-er en is al jaren zeer betrokken bij NSC en specifiek bij NSC 2.

In 2018 werd NSC 2 al voorzien van mooie presentatie-pakken en polo’s door de onderneming van Marc en echtgenote Ruth (Pearle Opticiens Nijkerk, Singel 35). Voor het nieuwe seizoen wordt NSC 2 voorzien van nieuwe wedstrijdkleding samen met sponsor Administratiekantoor HDW (Vrijheidslaan 7) inclusief inloopshirts.

 

 

Het bestuur bedankt beide ondernemingen voor deze sponsoring.

 

Share

Comments are closed.