De Club, Nieuws, Wedstrijden

Oefenwedstrijd NSC-Roda’46

Voor NSC stond donderdagavond de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen Roda’46.

Met een aantal nieuwe gezichten in de basis lag het tempo hoog in de beginfase. NSC had daarin het beste van het spel en ging op zoek naar de 1-0. 

Na een mooie aanval in de 11e minuut viel deze dan ook. Hoessein Jabir ging op avontuur en dribbelde het zestienmetergebied in. Zijn voorzet kwam uiteindelijk bij Joël Videira die scoorde.

Roda liet zich daarna ook wat meer zien en legde af en toe prima spel op de mat. 

In de 30e minuut was er miscommunicatie achterin bij Roda waarvan Jurre van de Brom leek te profiteren, ware het niet dat hij de bal te ver voor zich uit speelde en de keeper redding kon brengen.

Tot aan de rust hielden de ploegen elkaar redelijk in evenwicht.

De tweede helft was van een minder aanzien, een stuk rommeliger dan de eerste. Roda was dichtbij de gelijkmaker in de 50e minuut, maar de bal ging voorlangs. Redouan Hazzat die op het middenveld stond kreeg twee mooie kansen. Een keer schoot hij op de lat en een later ging een schot net naast de paal.

In de laatste minuut kreeg Roda nog een penalty te nemen. Yahno Papakonstantinou die in de tweede helft het doel verdedigde hield deze knap tegen waardoor NSC de wedstrijd won. 

 

Share

Comments are closed.