De Club, Spelers

Solace Uyi-Olaye van Achilles ’29 naar NSC Nijkerk

Solace Uyi-Olaye van Achilles ’29 naar NSC Nijkerk

De businessclub ‘Vrienden van NSC’ is blij om op deze mooie Hemelvaartsdag te kunnen melden dat de 24-jarige aanvaller Solace Uyi-Olaye de gelederen komt versterken. De carrière van de bijna 25-jarige Solace Uyi-Olaye begon in Zuid-Europa. Solace woonde eerst in Italië waar hij via een stage terecht kwam bij Juventus en daar een aantal jaren in de jeugd uitkwam voor de Turijnse grootmacht. Uiteindelijk koos hij met zijn familie voor een nieuwe stap in Nederland. Met zijn bvo ervaring bij o.a. fc Volendam en Fc Twente zal hij ondanks zijn jonge leeftijd veel ervaring meebrengen. De rappe aanvaller zal de positie innemen van el Bennay. Wij wensen Solace veel succes toe op de NSC-Burcht.

Share

Comments are closed.