De Club, Nieuws

Volgende stap NijSoCo samen met We-link

De afgelopen 18 jaar heeft de NijSoCo zich ontwikkeld tot een geweldig zomers voetbaltoernooi met een regionale uitstraling.

Zoekende naar een volgende stap en verdere professionalisering voor de NijSoCo, heeft de NijSoCo organisatie in overleg met het NSC bestuur besloten een samenwerking aan te gaan met een ervaren en professionele partij. De relatie naar WE-link Sport Events, met ras NSC’er Eddie Wassink aan het roer, was daarmee snel gelegd.

Als organisator van landelijke sport evenementen van Nijkerkse afkomst, is WE-link als geen ander in staat de organisatie van het toernooi voor haar rekening te nemen. Op termijn ziet WE-link mogelijkheden voor verdere uitbreiding voor dames en/of bedrijven competities.

De huidige organisatie creëert hiermee meer ruimte voor het organiseren van bijkomende NijSoCo zaken zoals het slotfeest, de horeca en andere sport-evenementen op sportcomplex De Burcht. Al met al een win-win voor zowel NijSoCo organisatie, WE-Link en vooral voor alle NijSoCo deelnemers!

Wij kijken uit naar een geweldige NijSoCo 2020 editie.

Share

Comments are closed.