De Club, Nieuws

NSC huldigt Jubilarissen en benoemt Erelid

NSC heeft zaterdag 4 januari de nieuwjaarsreceptie gehouden. Traditioneel worden voorafgaand aan de receptie de jubiliarissen gehuldigd. Dit jaar waren dat er liefst veertien. Barry Buitink, Maurits van Zoeren, Arnold van de Broek, Gerard van Essen, William van Renselaar en Henri Haverkamp (25 jaar), Elbert Nusselder, Wim Kas en Theo Vedder (40 jaar) Jut van den Akker, Henk van den Berg, Anton van den Brink en Wim van den Bosch (60 jaar) en tot slot Gert van den Akker (70 jaar) werden hiervoor gehuldigd.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd,  tijdens een gedenkwaardig moment, in bijzijn van zijn familieleden,  stil gestaan bij de huldiging van Pim Koelewijn als Erelid van v.v. NSC. Daarbij werd stil gestaan voor alle bijzondere jaren van inzet door Pim. Na een jarenlange actieve voetbalcarrière in het eerste van NSC is Pim jarenlang actief in vele bestuurlijke functies binnen de vereniging.

Share

Comments are closed.