Vedder senior (52) bekleedde de functie drie jaar en is momenteel waarnemend lid van de technische commissie. Hij stopt als assistent vanwege zijn functie als bestuurslid bij de businessclub. Ook wil de oude Vedder na de zomer weer met zijn vrienden in het derde elftal spelen.

Het NSC-bestuur zag in zoon Jari (24) een geschikte kandidaat om hem op te volgen. ,,Over die fantastische kans hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb zelf gevoetbald tot mijn 17de, training geven vond ik veel leuker. Mijn vader is altijd mijn trainer geweest. Het is een mooi verhaal dat ik het nu van hem overneem. De afgelopen jaren waren we allebei trainer en gaf hij advies waar ik op moet letten.”

Vedder junior heeft bij Terschuurse Boys een jaar het dameselftal getraind, Sparta Nijkerk O17 (vierde divisie) en vorig jaar NSC O17-1. ,,De A-selectie is een grote stap, dat realiseer ik me wel. Maar ik ben blij en trots dat ik op dit niveau de kans krijg, zeker gezien mijn leeftijd. En dat bij club waar ik zelf naar het eerste heb gekeken en waar ik bij mijn geboorte al eerder lid van was dan dat mijn naam was opgegeven bij de gemeente. Ik heb al veel met mijn vader gesproken over wat er op mij af komt. En als ik vragen heb of tips wil inwinnen, is het naar mijn vader een kort lijntje.’’