De Club, Nieuws,

Sponsors Sportcafé Watergoor en BEE-Visible sponsoren het 2e team van v.v. NSC

Op een stralende zaterdagochtend verzamelden zich de jonge talenten van het tweede team van v.v. NSC, samen met hun gewaardeerde sponsors, Marc van de Akker van Sportcafé Watergoor en Roland Ruitenberg van BEE-Visible, voor een mooi fotomoment bij de reclameborden van beide sponsors.

Het tweede team van v.v. NSC heeft een gulle bijdrage van Sportcafé Watergoor en BEE-Visible ontvangen. Deze lokale bedrijven hebben hun toewijding aan de ontwikkeling van jonge sporters getoond door dit leuke team te sponsoren.

De voorzitter van NSC, Mickel van de Poll, benadrukte de dankbaarheid met deze samenwerking. “We zijn verheugd dat Sportcafé Watergoor en BEE-Visible onze partners zijn geworden in het ondersteunen van het tweede team van v.v. NSC. Dit zal zeker een positieve impact hebben het plezier van deze jonge spelers.”

Marc van de Akker, eigenaar van Sportcafé Watergoor, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking. “NSC heeft altijd een speciale plaats ingenomen bij onze familie, en we zijn er trots op om deel uit te maken van v.v. NSC’s tweede team. We kijken uit naar een spannend seizoen.”

Roland Ruitenberg, oprichter van BEE-Visible: “We zijn verheugd om deze spelers te ondersteunen en hopen op een positief en gezellig seizoen .”

Share

Comments are closed.