De Club, Nieuws,

V.v. NSC Jeugd en G-voetbalteams in stijlvolle nieuwe kleding dankzij genereuze sponsors.

Alle jeugd- en G-voetbalteams van voetbalvereniging v.v. NSC kunnen het nieuwe seizoen vol vertrouwen tegemoet treden, dankzij de gulle ondersteuning van drie toegewijde sponsors: Vishandel G. Van de Mheen, Voituron BV en BEE-Visible. Deze bedrijven hebben gezamenlijk de complete uitrusting van de jeugdspelers vernieuwd met hoogwaardige kleding van het gerenommeerde merk Macron.

Op een regenachtige avond verzamelden een aantal enthousiaste jeugdspelers, G-voetbalteams, de sponsoren Gerrit Van de Mheen, Ab Voituron en Roland Ruitenberg en voorzitter Mickel van de Poll zich voor de fotosessie. De spelers straalden in hun nieuwe Macron-outfits, die niet alleen comfortabel zijn, maar ook een gevoel van eenheid en trots uitstralen.

 

Share

Comments are closed.