Nieuws, Wedstrijden

Pupil van de Week

Datum:           26-11-2022

Wedstrijd:       NSC nijkerk 1 –  Bol 1

Naam:            Siyar Acinikli

Leeftijd:          10

Team:             JO12-1

Positie:           midden

Favoriete voetbalclub: Ajax

Favoriete voetballer: Mbappe

Hobby’s:                   Voetballen, gamen en filmpjes kijken

Wat zou jij graag bij NSC willen bereiken:  beter worden en het eerste halen

Voorspelling van de wedstrijd: 3-1

Misschien een klein verhaaltje over jezelf en NSC?
ik zit  al vanaf mijn  4e op voetbal met heel veel plezier .  ik speel midden  dat vind ik de leukste positie  ik voetbal op zaterdag met jongens uit mijn  team  of we gaan naar het eerste kijken dat is altijd erg gezellig. gamen vind ik ook erg leuk om te doen met mijn vrienden.

Share

Comments are closed.