Nieuws, Wedstrijden

Pupil van de Week 24-09-2022

Datum:   24 september

Wedstrijd: NSC1-fc de Bilt

Naam:   Rik Lozeman

Leeftijd: 11  jaar

Team: JO12-1

Positie: spits

Favoriete voetbalclub: AJAX

Favoriete voetballer: Ronaldo

Hobby’s: Voetbal en gamen

Wat zou jij graag bij NSC willen bereiken: Nog beter leren voetballen!

Voorspelling van de wedstrijd: 3-2

Misschien een klein verhaaltje over jezelf en NSC?

Ik ben met sporten begonnen bij atletiek en in 2019 bij NSC komen voetballen. Door atletiek heb ik lekker veel snelheid op het voetbalveld. Ik voetbal het liefst elke dag en heb het bij NSC erg naar mijn zin. Spits zijn vind ik de leukste positie. We hebben een leuk en fanatiek team!! Als het 1ste  thuis moet spelen gaan we regelmatig met een groepje kijken en tussendoor gaan we voetballen. Ook vind ik het leuk om met mijn vrienden te gamen of voetbal te kijken op tv.

Share

Comments are closed.