De Club, Nieuws

Voorbereidingen selecties nieuwe seizoen

De vakanties zijn nog bezig. Het nieuwe seizoen is aanstaande en NSC heeft zijn eerste voorbereidingen achter de rug.

Het doel was en is om een A en B selectie te vormen met zoveel mogelijk eigen jongens, die de uitdaging willen aangaan voor het komende seizoen. Gedurende drie weken zijn er 9 trainingen geweest waarin spelers uit eigen gelederen en zelf aangemelde spelers hun kunsten konden tonen.

Ook de technische commissie  heeft zich, naast de gebleven spelers, bezig gehouden met het nodige aanvullen van de selectie.

Het was leuk om te zien dat er veel animo en ambitie onder de jongens is. Wij hebben samen met de staf een goed inzicht kunnen krijgen in de mogelijkheden. Wij gaan met frisse moed op naar het nieuwe seizoen. De start daarvan is op 13 augustus a.s. om 11.30 uur.

Tot dan

Rob Hilbers (trainer)

Share

Comments are closed.