De Club, Nieuws

Nieuwe Leider NSC-2

Robin Klein wordt vanaf seizoen 22/23 de nieuwe leider van NSC-2. Daarmee is de technische staf voor het eerste en tweede rond.

Robin is in het dagelijks leven schilder. Hij is een echte NSC’er. Na zijn hele jeugd bij NSC te hebben doorgebracht, speelde Robin bij NSC-4. Een knieblessure beëindigde zijn actieve voetbal activiteiten.

De afgelopen jaren heeft Robin zich actief als jeugd scheidsrechter en kantine medewerker ingezet. Met zijn nieuwe rol als leider van NSC-2 voegt hij weer een mooie stap aan zijn NSC vrijwilligers loopbaan toe.

Robin volgt Marcel Blom op die na een lange en verdienstelijke leiderscarriere met een kampioenschap afscheid neemt van zijn mannen. Het bestuur is Marcel dankbaar voor zijn enorme inzet en enthousiasme.

We wensen Robin heel veel plezier en succes toe.

Share

Comments are closed.