De Club

Nieuwe Trainer NSC 2

v.v.  NSC heeft Bela Bohus als nieuwe trainer voor NSC-2 aangesteld.

Bela is een prestatieve voetbaltrainer met ruim 20 jaar Jeugd en O-23 trainerservaring,  waaronder bij CDW, VVZ en v.v. Spakenburg.  Hij houdt van discipline en van aanvallend voetbal met vroeg druk zetten, opkomende backs en een extra mannetje op het middenveld. E.e.a. natuurlijk in samenspraak met de Hoofdtrainer en zolang het spelersmateriaal zich daarvoor leent.

In het dagelijks leven is Bela Chef-kok bij een Maatschappelijk projecthuis in Amersfoort.

Alhoewel hij bijzonder uitziet naar zijn nieuwe uitdaging om met een jong gedreven team de Reserve 1e Klasse  in te gaan, heeft Bela op de zaterdagen in September en Oktober werkverplichtingen waarvoor intern binnen de vereniging naar een oplossing wordt gezocht.

Share

Comments are closed.