De Club, Nieuws

William van de Mheen en Hidde van Wouw verruilen VV Eemdijk voor NSC

William van de Mheen:

Volgend seizoen kom ik uit voor NSC als buitenspeler en ik kijk er naar uit! Een nieuwe club, na Eemdijk en Spakenburg. Voor mij niet helemaal nieuw, nadat ik vroeger als klein jochie met opa naar NSC ging. Inmiddels ben ik 19 jaar en mag ik zelf op het veld gaan spelen. Ik kijk erg uit naar komend seizoen, want we gaan er een enorm mooi jaar van maken!

 

Hidde van Wouw:

Hidde heeft de jeugd doorgebracht bij SV Spakenburg. Toen de overstap gemaakt naar VV Eemdijk. Op dit moment speelt Hidde in de B-selectie (2e) van VV Eemdijk. Graag wilt hij kijken wat zijn plafond is. Favoriete positie rechtsback maar hij is ook inzetbaar als centrale verdediger.

Welkom bij de club en veel succes!

(WN)

 

Share

Comments are closed.