Nieuws, Wedstrijden

NSC – SC Genemuiden

Vandaag was de eerste competitiewedstrijd na de winterstop die al met al best lang geduurd heeft. Gelukkig mogen we weer.

Genemuiden zette NSC vanaf begin af aan onder druk en zeker in de achterhoede en ook een paar keer op het middenveld ging het maar net goed na balverlies. Genemuiden was in de beginfase een keer dichtbij de openingstreffer, maar de bal ging uiteindelijk voorlangs.

NSC kwam er maar zelden goed uit, maar kreeg via Mo Ajiach een kleine kans toen deze een vrije trap van Van Essen bij de 2e paal niet binnen kon tikken.

Voor de rest was er niet veel te beleven in de 1e helft.

Genemuiden kwam beter terug uit de kleedkamer dan de thuisploeg. Want in de 46e minuut was het al 0-1 uit een corner die uiteindelijk binnen gekopt werd.

NSC kon er maar weinig tegenover stellen en is in de 2e helft nauwelijks gevaarlijk geweest.

Toen NSC één op één ging spelen en verdediger Troost in de spits zette kreeg Genemuiden een aantal opgelegde kansen. Gelukkig wisten ze niet meer te scoren.

Volgende week komt Noordscheschut op bezoek in Nijkerk.