Nieuws, Wedstrijden

NSC – ONS Sneek

NSC heeft de belangrijke thuiswedstrijd tegen ONS Sneek met 1-2 verloren.

NSC begon nog wel redelijk aan de wedstrijd en kreeg na een paar minuten al een kleine kans toen Anass Ghadarri de bal kreeg van Yannick Cornelisz, zijn inzet was te zacht.

Naarmate de wedstrijd vorderde werd ONS sterker, zeker over de rechterflank waren ze gevaarlijk. De beste kansen waren tot dan toe voor NSC. Yannick Cornelisz schoot een vrije trap op de lat en een paar minuten later werd de bal na een scrimmage voor het doel van de doellijn gehaald.

ONS nam halverwege de eerste helft de leiding. Over de linkerflank kon de bal zo voor  gegeven worden en voor het doel vrij ingekopt worden. Was echt onnodig op dat moment.

Het duurde niet lang dat NSC antwoordde met een mooie goal, Redouan Hazzat schoot met een afstandsschot de ploegen weer op gelijke hoogte.

Je hoopt dat NSC dan weet door te drukken voor de rust, maar de goal viel aan de andere kant. De bal werd weer makkelijk voorgegeven en weer was het de spits die scoorde, al had hij wel geluk dat de bal onderweg werd aangeraakt door Timo Schefczyk.

Na de rust was de wedstrijd aardig in evenwicht. NSC kon niet echt een vuist maken in de beginfase en mocht keeper Velanas bedanken dat hij een paar goede ballen eruit hield.

In het laatste kwartier ging NSC alles of niets spelen en werd het via Dean Lourensz een paar keer gevaarlijk. De beste kans was voor Steven van Zanten die vrij voor de keeper op de keeper kopte.

Het mocht niet meer baten, NSC liet vanmiddag hele dure punten liggen en krijgt de komende weken een aantal hele moeilijke tegenstanders, waaronder Genemuiden en Berkum.

(WN)

Share

Comments are closed.