Nieuws, Wedstrijden

RKAV Volendam – NSC

NSC heeft de uitwedstrijd bij RKAV Volendam met 3-0 verloren en mag keeper Velanas bedanken dat het daar bij bleef.

 

Na twee minuten spelen lag de bal al in het doel bij NSC. Een aanval over links werd door de vrijstaande spits in tweede instantie binnen geschoten nadat zijn eerste schot werd geblokt door keeper Velanas. Het was al wel snel duidelijk dat NSC een hele moeilijke wedstrijd tegemoet ging. Volendam zat er goed bovenop en NSC kwam niet in het spel voor. Met een 1-0 achterstand gingen de ploegen de kleedkamer in.

 

Net zoals de wedstrijd begon ging het ook in de 2e helft met snel een tegengoal voor NSC.

Naarmate de wedstrijd vorderde kwam NSC meer van hun eigen helft af al had dat ook te maken met Volendam dat wat anders ging spelen. Toch wisten de Volendammers makkelijk op 3-0 te komen een kwartier voor tijd. Dat het uiteindelijk bij 3-0 bleef was te danken aan keeper Velanas die veel reddingen verrichtte vanmiddag.

 

 

 

(WN)

 

Share

Comments are closed.