Nieuws, Wedstrijden

Flevo Boys – NSC

Flevo Boys begon vanmiddag beter aan de wedstrijd en zette NSC meteen onder druk.

Voetballend was Flevo Boys in het eerste half uur ook beter. NSC was daar zelf geregeld de schuldige aan omdat ze voetballend onder hun kunnen waren. Fout na fout op het middenveld en achterin. Dat de 1-0 viel na 20 minuten was dan ook niet verwonderlijk. Daar aan vooraf ging ook dom balverlies. In het laatste kwartier voor rust beet NSC meer van zich af. Een kans voor Anass Ghadarri tot gevolg. Zijn schot werd makkelijk geblokt.

Vlak voor rust moest Luuk Oosterling geblesseerd het veld verlaten en kwam Mauro Peters voor hem in het veld. De blessure ziet er niet goed uit, als het maar niet gebroken is of dat de enkelbanden gescheurd zijn.

Na de rust kwam NSC beter uit de startblokken en leken ze Flevo Boys pijn te kunnen doen, maar niets was minder waar. Met de snelle buitenspeler op links waren ze levensgevaarlijk. In de omschakeling waren ze zeker effectief vandaag. De 2-0 gaf dat mooi weer. Met een snelle uitbraak en een prima pass op de linksbuiten werd er makkelijk gescoord. NSC  probeerde er nog wat van te maken en was er een paar keer dichtbij, maar het was het net niet. Dat er dan nog 3-0 gescoord wordt is dan jammer, maar de tweede helft geeft wel weer wat vertrouwen naar volgende week als SDC Putten naar De Burcht komt.

(WN)

Foto: EJH Photography

Share

Comments are closed.