Nieuws, Wedstrijden

NSC – DETO

NSC is vanmiddag niet goed begonnen aan de competitie en heeft thuis met 0-2 verloren van DETO. Ook moest de thuisploeg de tweede helft met 10 man voltooien omdat Dean Lourensz rood kreeg.

NSC begon nog wel goed aan de wedstrijd en kreeg na een minuut spelen al een grote kans. Een goede pass van Jabir op Terlemez werd te zwak ingeschoten. Naarmate de wedstrijd vorderde werd DETO de bovenliggende partij en kwam na een klein half uur op 0-1 toen er dom balverlies werd geleden bij NSC op het middenveld. De pass die daarop volgde naar de snelle voorhoede speler werd dankbaar afgemaakt. NSC mocht in die fase blij zijn dat het bij 0-1 bleef. Vlak voor rust was er een rode kaart voor Dean Lourenzs die volgens de scheidsrechter de tegenstander van achter raakte. Foto’s van onze fotograaf lieten zien dat de speler niet werd geraakt, maar daar doe je weinig meer aan. Uit de vrije trap die volgde werd de bal in de verre kruising binnen geschoten. Dat was nog een extra klap voor de thuisploeg.

De tweede helft was eigenlijk maar een formaliteit, DETO kwam niet echt meer in gevaar en NSC was niet meer bij machte om de wedstrijd nog te keren. Toch werd het spel na het inbrengen van verse krachten nog wat beter, maar gescoord werd er niet meer.

Volgende week speelt NSC bij ASV de Dijk om 15.00 uur.

(WN)

Share

Comments are closed.