De Club

Mike Blom nieuwe trainer NSC 2

Met veel genoegen verwelkomt v.v. NSC Nijkerk Mike Blom als de nieuwe trainer van het tweede elftal.

Mike Blom is een echte jongen van de club. Hij heeft de gehele jeugd van NSC doorlopen en is daarna diverse jaren actief geweest in het tweede elftal van NSC. Daarnaast was hij de initiatiefnemer van het befaamde De Bal De Baas trainingskamp bij NSC.

Als onderdeel van zijn beroep als docent lichamelijke opvoeding en coördinator voetbal bij Nationaal Bureau Sport Stimulering heeft Mike al sinds 2016 de benodigde papieren voor het trainerschap behaald. Hij heeft diverse jeugdteams bij zowel NSC als andere verenigingen getraind.

Mike Blom: “Het is een geweldige kans om als trainer van deze kwalitatief sterke selectie aan de slag te gaan. We gaan een aantal nieuwe frisse ideeën inbrengen. Ik kijk uit naar de samenwerking met John Kamphuis van NSC 1 en met Stefan Kaptein van NSC 3.”

NSC heeft al enige tijd als beleid om ambitieuze leden de kans te geven zich te ontwikkelen. Binnen dat beleid past de aanstelling van Mike Blom ideaal.

Share

Comments are closed.