De Club, Nieuws

NSC Jeugd neemt deel aan KNVB Regio Cup

Wijzigingen voor het Grote Voetbal = Fun Spektakel

Alle NSC jeugdspelers tot en met JO-18 zullen deelnemen aan de KNVB regio cup op 5,12,19 en 26 juni. Het is een normale (halve) KNVB competitie in een poule van 5 teams. De wedstrijden zijn na 31 mei te vinden in de voetbal.nl app. Mogelijk dat dit door onverwachte wijzigingen iets langer kan duren, maar houd er rekening mee dat de NSC jeugd op 5 juni eindelijk weer een officiële wedstrijd speelt.

Voor meer informatie:

https://www.voetbal.nl/nieuws/1701/regiocup-voor-jeugd-start-op-5-juni

https://www.knvb.nl/regiocup

Wijzigingen Grote Voetbal = Fun spektakel

Deze aankondiging van de KNVB zorgt voor een aantal wijzigingen voor het Grote Voetbal = Fun Spektakel.

Voetbal = Fun Vriendendag

Voetbal is Fun Spektakel

De Voetbal = Fun Vriendendag op 12 juni zal nu worden gehouden van 13.00 tot 16.30 uur (was van 10.00 tot 14.00 uur). Voor de NSC jeugdleden die eerst een wedstrijd in de KNVB Regiocup hebben gespeeld, wordt een lunch op de club verzorgd. Daardoor kunnen ze op de NSC Burcht blijven en na de lunch met hun vriendjes aansluiten bij het Voebal = Fun programma. Alle NSC Jeugdleden en G-Team worden verwacht en het zou natuurlijk geweldig zijn als iedereen één, twee of drie vriendjes meeneemt. Hoe meer zielen hoe meer Fun!

Voetbal = Fun Vriendinnendag

De Voetbal =Fun Vriendinnendag op 19 juni wordt geheel volgens origineel programma uitgevoerd. Alle NSC Dames worden tussen 10.00 en 14.00 uur verwacht. Het zou ook geweldig zijn als iedere NSC Dames speler ook één, twee of drie vriendinnen meeneemt. Verder zijn alles meiden die het leuk lijkt om met plezier goed te leren voetballen van harte welkom. Vanaf 8 jaar van harte welkom. Er wordt voor luncht gezorgd. Hoe meer vriendinnen hoe meer Fun!

LET OP! De Voetbal = Fun dag voor alleen NSC jeugdleden en G-Team op 5 juni vervalt daarmee.

Mochten er vragen en/of uitdagingen zijn, kan er samen met de NSC Jeugd Commissie zo snel mogelijk worden gekeken naar oplossingen.

 

 

 

 

Share

Comments are closed.