De Club, Nieuws

Joop de Gooijer overleden

Gisteren ontvingen wij het trieste bericht dat onze Joop is overleden. Afgelopen zaterdag ging er nog een laatste wens van Joop in vervulling. Hij werd toen door de Stichting Noah4All rondgereden in een grote Mack Truck. De foto’s welke daarvan geplaatst zijn op social media lieten een stralende Joop zien. Joop is vele jaren betrokken geweest binnen NSC. De meest zichtbare functies die hij altijd met een lach op zijn gezicht en met veel inzet vervulde waren de controle bij de kaartverkoop bij thuiswedstrijden van het 1e elftal maar zeer zeker ook de werkzaamheden in de werkgroep (onderhoud) op onze NSC Burcht. Wij zullen Joop heel erg missen en wensen dochter Anja en de familie veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden op maandag 15 maart a.s. De afscheidsdienst begint om 14:00 uur en is live te volgen via www.eabn.nl/livestream. In plaats van bloemen vraagt de familie een donatie te doen op NL29RABO0107792141 t.n.v. Stichting Noah4All te Voorschoten.

Share

Comments are closed.