De Club, Nieuws, Wedstrijden

Oefenwedstrijden NSC-SDVB

NSC speelde van meet af aan niet goed tegen SDVB. Veel balverlies en slordig in de passes.

Het was ook niet verwonderlijk dat SDVB na een kwartier op voorsprong kwam. Een voorzet vanaf rechts werd in eigen doel gewerkt door Troost. Zo’n doelpunt is gewoon pech. Maar op dat moment wel een terechte tussenstand. NSC kwam er daarna een paar keer goed uit, maar kwam voor het doel net te kort om te scoren. Met een 0-1 gingen we de rust in.

In de tweede helft kwam NSC vaker voor het doel van SDVB, maar waren het de Barnevelders die op 0-2 kwamen door een voorzet die vanaf links bij de 2e paal werd binnen getikt. NSC ging op zoek naar de aansluitingstreffer en scoorde deze via Martina die zijn directe tegenstander eruit liep en beheerst scoorde. Een paar minuten later had het zomaar 2-2 kunnen zijn. Martina werd weer de diepte in gestuurd en probeerde met een lob de keeper te verschalken, de keeper redde uitstekend.

Waar we hoopten op de gelijkmaker viel hij toch weer aan de andere kant. Slordig balverlies ging er aan vooraf en de Barnevelders scoorden beheerst. Uiteindelijk een terechte nederlaag vanmiddag voor NSC.