De Club, Nieuws

Jan Blok toernooi afgelast

Helaas zal ook het Jan Blok toernooi van de vv NSC Nijkerk, gezien de huidige ontwikkeling, dit jaar geen doorgang vinden.

 

Jan Blok toernooi 06-06-2020 afgelast !!        

Beste sportvrienden,

We kunnen er op dit moment niet omheen. Het coronavirus heeft heel Nederland plat gelegd. Geen school, bars en restaurants zijn gesloten, thuiswerken, afstand houden. Heel jammer, maar wel noodzakelijk. Deze maatregelen gelden minimaal tot maandag 1 juni.

Ook alle sportaccommodaties en sportfaciliteiten zijn gesloten maar dan tot maandag 6 april.

Wij, als commissie van het Jan Blok toernooi, hebben eigenlijk steeds gewacht op de zetten die onze KNVB zou doen, maar zij schuiven alles voor zich uit en geven voor alsnog geen duidelijkheid over hoe verder.

Zelfs al zouden de beperkingen na 6 april terug geschaald worden (wat wij niet denken) , dan nog zou er te weinig tijd zijn om een goed toernooi neer te zetten vanwege het stagneren van de inschrijvingen. Daarnaast zou het veel van onze vrijwilligers vragen die op dit moment andere zaken aan hun hoofd hebben. Wij willen onze vrijwilligers zo snel mogelijk duidelijkheid geven maar natuurlijk ook de ouders van de kinderen van de deelnemende teams.

Dus hebben wij besloten dat vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze vrijwilligers en deelnemers dat de 23e editie van 1 van de grootste toernooien van de Veluwe geen doorgang kan vinden.

Wij hopen dat een ieder zich in deze besluitvorming kan vinden en natuurlijk tot volgend jaar !

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze stellen aan Reyer Morren , telefoonnummer

06-13289508 of emailadres : janbloktoernooi@gmail.com

 

Commissie Jan Blok toernooi.

 

Share

Comments are closed.