De Club, Nieuws, Wedstrijden

NSC speelt gelijk bij Flevo Boys

Het wedstijdverslag over de wedstrijd die NSC heeft gespeeld tegen Flevo Boys

NSC en Flevo Boys hielden elkaar in de eerste helft goed in evenwicht. Na wat speldenprikjes over en weer was de eerste kans voor Flevo Boys, een voorzet vanaf rechts kon niet goed binnen gekopt worden. NSC had het moeilijk in de eerste fase met Flevo Boys wat er goed bovenop zat en veel duels won. De eerste de beste kans voor NSC was meteen raak. Yordi Grovenstein werd de diepte in gestuurd en ging goed door tot de achterlijn. Zijn voorzet werd goed binnen gelopen door Jonathan Martina die goed voor zijn man kwam. Naarmate het vorderde werd het spel van de thuisploeg wat beter en van NSC onzorgvuldiger. Een overtreding vlak voor rust op Kevin van Essen werd afgedaan met een stuiterbal door de scheidsrechter. Uit deze bal wist Flevo Boys uiteindelijk de 1-1 te maken. De hoge voorzet werd goed aangenomen door Yumé Ramos die weg draaide en hard binnen schoot.

De tweede helft was nog maar net begonnen en Zakaria El Bennay kreeg een mooie schietkans die voorlangs het doel ging. Het voetbal was niet hoogstaand, maar er kwamen wel een paar mooie kansen om te scoren voor beide teams. NSC kreeg er een handvol, maar wist ze niet te verzilveren. Aan de andere kant kwamen de blauwgelen ook een paar keer goed weg. De mooiste en beste kansen waren voor Martina, Grovenstein en Terlemez, maar ze vonden elke keer de uitstekend keepende keeper op hun pad met goede reddingen. Na 93 minuten floot de scheidsrechter af en had NSC op basis van de kansen misschien moeten winnen.