• Lid worden bij NSC Nijkerk

Om (spelend) lid te worden van onze vereniging kunt u onderstaand inschrijfformulier invullen met uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens zijn voor onze leden- en contributieadministratie en worden ook doorgegeven aan de KNVB. De inschrijfkosten bedragen EUR 10,00.
    Uw lidmaatschap kan op ieder moment ingaan en duurt ten minste tot het eind van het lopende speelseizoen. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging, dat schriftelijk dient te gebeuren bij de ledenadministratie, of online via het uitschrijf formulier. Bij beëindiging van het lidmaatschap bent u contributie verschuldigd over het totale verenigingsjaar, dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Overschrijving dient te gebeuren voor 15 juni.
    Correspondentie Ledenadministratie:

Iban *
    Bic
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!