• Gisteren stond de 2e wedstrijd van de nacompetitie op het programma. In eigen huis moest NSC 2 het opnemen tegen de jongens van DVS 3. Het duurde eventjes voordat de wedstrijd op gang kwam, maar dat was mede ook door het noodweer. Hoewel het spel in de eerste helft niet heel best was, was NSC wel de betere partij. Toch ging DVS na 26 minuten voetballen door een frommeldoelpunt aan de leiding. Kort hierna volgde de volgende grote kans voor de bezoekers waarbij hun spits 1 op 1 met Oscar kwam te staan. Door lang te blijven staan bracht Oscar te spits in onzekerheid en kon hij knap redding brengen.
    NSC kreeg de eerste helft ook nog wel wat kansen, maar de grootste kansen waren voor de bezoekers. Met een 0-1 stand werden de kleedkamers opgezocht. De 1-1 liet niet lang op zich wachten. In de 47e minuut kopte Youri op zeer fraaie wijze NSC naast DVS. NSC was in de 2e helft heer en meester. Iedereen werkte hard voor elkaar om de overwinning over de streep te trekken. In de 68e kwam NSC weer op voorsprong door een goed doelpunt van Sven die hiermee de score uitbreiden naar 2-1.
    De wedstrijd duurde nog lang dus er kon nog van alles gebeuren, maar NSC zat op rozen. Zeker toen het in de 75e minuut de 3-1 dacht te maken, maar die werd wegens buitenspel afgekeurd. Het was nog een spannende slotfase maar uiteindelijk heeft NSC dikverdiend met 2-1 gewonnen.

    In de andere playoffs wedstrijd heeft SDC Putten 3 na penalty's met 4-2 gewonnen van Otterlo 2. Hierdoor speelt NSC 2 volgende week op neutraal terrein de finale van de nacompetitie tegen SDC Putten 3.