De Club, Nieuws

Nieuws van het G voetbal

In september 2019 zijn wij gestart met het G voetbal bij vv NSC Nijkerk.
Bij de start waren er 9 kinderen/jong volwassenen. Door de coronacrisis was het moeilijk om het G voetbal te promoten maar het team bleef aardig bij elkaar en genoot elke week van de training. Het afgelopen jaar heeft het team veel oefenwedstrijden gespeeld en deelgenomen aan het Bram Bartels toernooi. En dat smaakt naar meer.
Op dit moment zijn er (bijna) genoeg senioren spelers en gaan ze vanaf 24-09-2022 competitie wedstrijden spelen. De junioren blijven voorlopig oefenwedstrijden spelen. Zij spelen 28-09-2022 om 19:00 thuis tegen SDCP.
Het G team maakt op dit moment een mooie ontwikkeling door.
Wil jij ook kennis maken met het G voetbal kom dan op woensdag avond van 18:30 tot 19:30 meetrainen. Je bent van harte welkom.
Voor meer informatie mag je Anja Blom mailen:   m.blom27@upcmail.nl
Share

Comments are closed.