Fortius helpt u verder!

SPORTBLESSURE?

Maak dan vrijblijvend een afspraak bij

Fortius fysiotherapie om je sportblessure te laten beoordelen!

Leden van N.S.C. Nijkerk hebben de mogelijkheid om tijdens het gratis sportspreekuur bij Fortius fysiotherapie de (sport)blessure vakkundig te laten beoordelen. Tijdens het sportspreekuur worden je klachten onderzocht en krijg je advies over de (eventuele) verdere behandeling hiervan.

Mocht er verdere fysiotherapeutische behandeling nodig zijn, dan wordt er een behandelplan besproken. Fortius fysiotherapie is een PlusPraktijk en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Mogelijke vervolgbehandelingen worden rechtstreeks, indien men daar voldoende voor verzekerd is, bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht.

Ook voor advies ter voorkoming van voetbalblessures, kan een afspraak worden gemaakt.

De sportspreekuren zijn bij Fortius fysiotherapie op:

·         Maandag            van 17.30 uur    tot          18.00 uur            Westerveenstraat 48, Nijkerkerveen

·         Woensdag          van 17.30 uur    tot          18.00 uur            Van ’t Hoffstraat 34, Nijkerk

·         Vrijdag                 van 17.30 uur    tot          18.00 uur            Van ’t Hoffstraat 34, Nijkerk

Daarnaast heeft Fortius fysiotherapie een gratis sportspreekuur bij N.S.C. Nijkerk op locatie. Tijdens dit sportspreekuur kun je geheel vrijblijvend je (sport)blessure laten beoordelen, hiervoor graag wel eerst telefonisch een afspraak maken.

Het inloopspreekuur bij N.S.C. Nijkerk is op:

·         Dinsdag               van 19.00 uur    tot          19.30 uur

·         Donderdag         van 19.00 uur    tot          19.30 uur

Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen via

telefoonnummer 033- 246 17 47 of via onze website.

Fortius fysiotherapie
Van ’t Hoffstraat 34
3863 AX NIJKERK
Tel. 033- 246 17 47